Reviews

4.8
based on 39 reviews
Els Borgesius (Amsterdam)
Mevrouw

Het was een heerlijk appartement, met alle comfort. Aan alles is gedacht. Er is zelfs netflix voor de regenachtige dagen.

Mature couple  |  stayed in 6/2020

Jos van Pierre (Mijdrecht)
Fantstisch verblijf

Mooi verblijf van alle gemakken voorzien en in een mooie omgeving voor fietsers en wandelaars

Not specified  |  stayed in 6/2020

Martina
B&B Dijkerhoek

Heerlijk vrijstaand en prachtige omgeving. Schoon en ruim. Veel privacy, komen vast nog eens terug om meer van de omgeving te genieten!

Not specified  |  stayed in 6/2020

Karen en Eelco
Mooie B&B met prachtige tuin

We hebben genoten samen met onze hond. Alles was netjes en schoon, er waren volop boeken om de tijd door te komen en de omgeving is erg mooi.

Guests with pets  |  stayed in 5/2020

Gabrielle (Amsterdam )
Stijlvol

Heerlijk genoten van huis en omgeving. Het is een prachtige wandelomgeving. Het huis is mooi en stijlvol ingericht en heel erg praktisch. Er is gedacht aan allerlei details. De keuken is uitgerust met genoeg spulletjes om lekker te kunnen koken.

Mature couple  |  stayed in 5/2020

Zonneveld
Top!

We hebben een prima verblijf gehad in Dijkerhoek. Dit is veel meer dan een ‘bed & breakfast’. Het zou net zo goed een ‘volledig uitgerust appartement & breakfast’ kunnen heten. Het ontbreekt aan niets. In de omgeving valt ook genoeg te doen en beleven. Als de gelegenheid zich voordoet zullen wij hier zeker terugkomen.

Not specified  |  stayed in 12/2019

Eddy, Sandra en Boef
Mooie, ruime B&B

Wij hebben genoten in deze mooie, ruime, goed ingerichte B&B met onze hond. Ook een mooie omgeving om te wandelen en fietsen, ook op mountainbike.

Guests with pets  |  stayed in 11/2019

Marion Verhoeven (B&B Woonboerderij Dijkerhoek )
Review

Van ma 30-9 t/m vr 4-10 genoten van de B&B Woonboerderij Dijkerhoek. Wat een mooi ingerichte accommodatie. Het is een volledig ingericht appartement, met alles erop en eraan. Het is een aanradar als je tot rust wilt komen.

Dankjewel! Tot de volgende keer Marion :)

replied by the owner (10/6/2019 3:59:20 PM)

Single traveller  |  stayed in 10/2019

Resie Naus
B&B Dijkerhoek

Een prachtig en comfortabel B&B. Van alle gemakken voorzien, ruim, netjes, schoon. We hebben er heerlijk van genoten. Een echte aanrader !

Mature couple  |  stayed in 10/2019

Erik & Linda (B&B Woonboerderij Dijkerhoek)
Ons verblijf in B&B Woonboerderij Dijkerhoek

Was in één woord : Geweldig. We werden vriendelijk ontvangen voor: Een heerlijk verblijf in een geheel begane grond gelegen voorhuis van een prachtige boerderij met privé ingang en parkeerplaats. : ruim, schoon, geoutilleerd, en sfeervol ingericht. Met zeer goede bedden een fijne douche en een heerlijk ontbijt. Gelegen in een prachtige omgeving waar veel te doen is. Ook Luna onze hond voelde zich heel welkom. We komen zeker nog eens terug. Onze complimenten aan Antina en René

We zien jullie graag eens terug!

replied by the owner (10/28/2019 11:40:35 AM)

Guests with pets  |  stayed in 10/2019

Loading...
Upps!
You're running a web browser we don't fully support. Please upgrade it for a better experience.
Our site works best with Google Chrome.
How to upgrade the browser