Avis

4.8
basé sur 32 avis
Marion Verhoeven (B&B Woonboerderij Dijkerhoek )
Review

Van ma 30-9 t/m vr 4-10 genoten van de B&B Woonboerderij Dijkerhoek. Wat een mooi ingerichte accommodatie. Het is een volledig ingericht appartement, met alles erop en eraan. Het is een aanradar als je tot rust wilt komen.

Dankjewel! Tot de volgende keer Marion :)

répondu par le propriétaire (06/10/2019 15:59:20)

Voyageur seul  |  séjourné le 10/2019

Resie Naus
B&B Dijkerhoek

Een prachtig en comfortabel B&B. Van alle gemakken voorzien, ruim, netjes, schoon. We hebben er heerlijk van genoten. Een echte aanrader !

Couple adultes  |  séjourné le 10/2019

Erik & Linda (B&B Woonboerderij Dijkerhoek)
Ons verblijf in B&B Woonboerderij Dijkerhoek

Was in één woord : Geweldig. We werden vriendelijk ontvangen voor: Een heerlijk verblijf in een geheel begane grond gelegen voorhuis van een prachtige boerderij met privé ingang en parkeerplaats. : ruim, schoon, geoutilleerd, en sfeervol ingericht. Met zeer goede bedden een fijne douche en een heerlijk ontbijt. Gelegen in een prachtige omgeving waar veel te doen is. Ook Luna onze hond voelde zich heel welkom. We komen zeker nog eens terug. Onze complimenten aan Antina en René

We zien jullie graag eens terug!

répondu par le propriétaire (28/10/2019 11:40:35)

Locataires avec animaux de compagnie  |  séjourné le 10/2019

Irma Driessen (Netherlands)
6-9-2019 bedandbreakfast.nl

Het is een erg ruime schone b&b, veel extras als handdoeken, fohn, boeken,spelletjes . Erg attente gastvrouw. Echt een verblijf om langer te blijven.

Couple adultes  |  séjourné le 9/2019

Diane Dekker (Alphen aan den Rijn)
Wat een heerlijk verblijf!

De B&B is echt supercompleet, alles wat je nodig hebt kun je hier vinden! Het was jammer om maar een nachtje te blijven, een week zou zeker geen straf geweest zijn. Bed slaapt heerlijk, douche is goed, ontbijt was lekker en de keuken is helemaal compleet. Gastvrouw zeer attent en de omgeving rustgevend. Wij komen graag nog eens!

Wat een mooie woorden Diane, dankjewel!

répondu par le propriétaire (08/09/2019 10:33:05)

Couple adultes  |  séjourné le 9/2019

Geerlings (B&B Dijkerhoek)
GEWELDIG!!

HEERLIJKE B&B, RUIM, SCHOON, RUST, FIJNE BEDDEN, FIJNE FIETSROUTES KORTOM EEN GEWELDIGE WEEK!! KOMEN ZEKER NOG EENS TERUG!!

Bedankt voor jullie lieve woorden Ruud en Erna!

répondu par le propriétaire (17/09/2019 19:31:41)

Couple adultes  |  séjourné le 9/2019

Nettie (Rijswijk)
5 daags verblijf in BenB Dijkerhoek

Wij hebben een heerlijke week gehad, niet alleen vanwege de prachtige omgeving, maar zeker ook vanwege de zeer comfortabele, smaakvolle en meer dan complete inrichting, prima bedden en sanitair/douche. Helemaal privé, met ook nog nazitten in het zonnetje! Een echte aanrader!

Wat een mooie review. Bedankt en graag tot ziens!

répondu par le propriétaire (24/09/2019 19:42:36)

Couple adultes  |  séjourné le 9/2019

Greta & Hans (Harlingen)
Super de luxe verblijf!

Mijn eerste zoektocht naar een B&B in Salland bracht mij bij deze prachtige woonboerderij, verder zoeken was niet meer nodig. Wij werden hartelijk ontvangen en rondgeleid door Antina waarbij we ons direct thuis voelden. Wat een schitterend verblijf! Alles er op en er aan, heerlijk bed, knusse woonkamer, lekkere regendouche en een prachtige goed geoutilleerde keuken. Een pareltje om trots op te zijn Antina!!!! Zeker weten dat we nog eens langskomen maar dan langer!

We zijn zeker trots, ook op zulke reviews :) Oant sjen Greta en Hans!

répondu par le propriétaire (02/10/2019 19:33:26)

Non spécifié  |  séjourné le 9/2019

Judith (Netherlands)
11-8-2019 bedandbreakfast.nl

Prachtige ruime b&b met alle gemakken voorzien. Fijn ook dat je zelf kon koken in een prachtige keuken. Alles is aanwezig om te koken, en zelfs een vaatwasser is aanwezig. Echt grote ruimtes allemaal.

Autre  |  séjourné le 8/2019

Jeroen (Netherlands)
23-8-2019 booking.com

De ruimte en inrichting van de B&B zijn zeer goed. Alles mooi schoon en van goede kwaliteit. Ontbijt s'ochtends prima, eerder teveel. Eigen parkeerplaats en tuin bij het huis. Al met al een goed adres om te verblijven. En een mooie omgeving om met de hond te wandelen.

Couple adultes  |  séjourné le 8/2019

Chargement…
Oups !
Vous utilisez un navigateur Web que nous ne supportons pas entièrement. Veuillez l'actualiser pour une meilleure expérience.
Notre site fonctionne mieux avec Google Chrome.
Comment mettre à niveau le navigateur