B&B Woonboerderij Dijkerhoek is gebouwd in 1898. Aan de buitenkant zie je de karakteristieke eigenschappen van de woonboerderij: het rieten dak, de luiken.

Binnen is het voorhuis volledig gerenoveerd in 2018 met een gloednieuwe keuken en badkamer. Je hebt je eigen ingang in de woonboerderij. Het voorhuis bestaat uit een woonkamer, een luxe keuken, een slaapkamer met groot tweepersoonsbed, een kleedkamer en een badkamer voorzien van toilet, wastafel en stortdouche. Alle kamers zijn op de begane grond. Het voorhuis heeft een goede Wifi-verbinding en je hebt de beschikking over Netflix, bordspellen en stapels boeken.

Aan de voorkant van het voorhuis heb je een eigen stuk tuin met bijbehorend tuinmeubilair. Je kunt je auto vlakbij de ingang van het voorhuis gratis parkeren. 

Scroll naar beneden voor de foto's per ruimte.

De woonkamer van de B&B is ruim met een zithoek, een televisie met Netflix. Je vindt er ook stapels boeken en bordspellen.

Uiteraard ontbreekt ook een eethoek niet. Vanuit de woonkamer kijk je in je eigen tuin.

Het meubilair van de B&B is met zorg uitgezocht.

De luxe keuken voorzien van een vaatwasser, grote SMEG-koelkast (niet op de foto), een combi-magnetron en een kookplaat.

Een badkamer en-suite met stortdouche, wastafel, spiegel en toilet. Ook een föhn is aanwezig.

Een lichte slaapkamer met een groot tweepersoonsbed. De rolgordijnen verduisteren de kamer. De ramen zijn voorzien van horren.

Een kleedkamer grenzend aan de slaapkamer. Met een kledingkast en plek voor je koffers.

En niet te vergeten de tuin. Een eigen stuk tuin voor jou alleen met tuinmeubilair. In de schuur staan fietsen om gratis te gebruiken.