Hoe het begon

In 2017 kochten wij een mooie oude woonboerderij in Dijkerhoek nabij Holten. We vestigden ons met onze kinderen in het deel van de woonboerderij dat vroeger dienst deed als stal. Het voorhuis was 'over' en we bedachten dat we hierin gasten zouden kunnen ontvangen. Familie, maar ook toeristen die van de omgeving willen genieten.

Het voorhuis had een flinke opknapbeurt nodig. In november 2017 begon een grootscheepse renovatie van het voorhuis. Dit deel van de woonboerderij werd vrijwel helemaal vernieuwd en in juni 2018 opende B&B Woonboerderij Dijkerhoek zijn deuren!

Wij verwelkomen je graag in onze B&B.

René & Antina van der Veen

p.s. Nieuwsgierig naar hoe het er uitzag tijdens de verbouwing? Bekijk de foto's hieronder.

Afbreken

In november 2017 startten we met het afbreken van het voorhuis. De keuken en badkamer werden gesloopt, de woonkamer werd met de grond gelijk gemaakt. Er bleef weinig over van wat je een huis zou kunnen noemen. En wat een stof kwam er vrij!

Opbouwen

Gelukkig duurde de periode van slopen niet zo lang en nog voor de jaarwisseling begon de opbouw van het voorhuis.

Afwerken en inrichten

In mei 2018 rondde de aannemer zijn werkzaamheden in het voorhuis af en konden we aan de slag met de inrichting. Het leukste deel! De goede kleuren verf uitkiezen, meubels uitzoeken, de juiste accessoires neerzetten etc. Zie hier het eindresultaat.

Online boeken

Bekijk de kalender en reserveer je verblijf