"Wat hebben wij het hier super fijn gehad in deze bijzondere mooie B&B boerderij. 
Erg sfeervol ingericht en tot in de puntjes goed verzorgd. We werden gastvrij ontvangen en de koelkast was goed gevuld voor het ontbijt. Elke ochtend hing er een broodzak aan onze voordeur met heerlijke warme broodjes. We hebben lekker op ons gemak in de mooie tuin ontbeten. Ook hebben we gebruik gemaakt van de leenfietsen, de fietsknooppunten route begon voor de deur. Wij kunnen iedereen deze B&B aanbevelen!"


Carmela, mei 2019
Review afkomstig van bedandbreakfast.nl


"Meer een appartement dan een bed&breakfastruimte. Alles was uitstekend uitgerust. Groot compliment aan de eigenaar."


Job, april 2019
Review afkomstig van bedandbreakfast.nl

"Rustige ligging, prachtig authentiek huis dat smaakvol is ingericht met een comfortabele keuken en ruime badkamer. TV met alle voorzieningen en een kast vol boeken en spelletjes. Vlakbij de Sallandse Heuvelrug waar een prachtige MTB route is uitgezet. Hier hoef je je geen moment te vervelen."


Stefanie, maart 2019
Review afkomstig van booking.com

"We hebben een heerlijk weekend gehad. 
Lekker uitrusten, verwend worden met een lekker ontbijt elke morgen.
Comfortabel huisje, van alle gemakken voorzien. 
Prachtige omgeving."


Wilma, maart 2019
Review afkomstig van bedandbreakfast.nl

"Afgelopen weekend gelogeerd in fantastische B&B te Dijkerhoek Het (grote) appartement biedt veel privacy, is splinternieuw en enig! Heel sfeervol, alles, maar dan ook alles, aanwezig, heerlijk ontbijt en van een heel gastvrij gezin. Ook onze hond heeft zich prima vermaakt. De omgeving leent zich uitstekend voor wandelen, fietsen, paardrijden. Wij gaan zeker terug!"

Ilonka, februari 2019
Review afkomstig van Google

"Een mooi, comfortabel ingericht huis met alles erop en eraan. Mooie keuken en super bedden! De verhuurders zijn heel vriendelijk en gastvrij.
Een plek om terug te komen!"

Mariette, januari 2019
Review afkomstig van Micazu

"Super verblijf, de b&b is van alle gemakken voorzien."

Marianne, januari 2019
Review afkomstig van Bedandbreakfast.nl

"Bij B&B Woonboerderij Dijkerhoek geniet je optimaal van het platteland. Het huis is supercompleet, je vindt er álles wat je nodig hebt. Een complete keuken, een kast vol spellen en boeken. De koelkast staat vol ontbijtspullen en in de ochtend hangen er verse, warme broodjes aan de deur. Top! In de omgeving kan je wandelen in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Wat is het daar prachtig!"

Marcella, januari 2019
Review afkomstig van Bedandbreakfast.nl

"Bijzondere bed and breakfast. Zoveel méér dan een B&B. Smaakvol ingericht appartement vol luxe. Aan alles is gedacht. Heerlijke warme broodjes 's ochtends aan de voordeur. Bijzondere locatie! Gastvrije ontvangst. Top!"

Brigitte, december 2018
Review afkomstig van Bedandbreakfast.nl

"Super mooi ingericht, zo gezellig, het ontbreekt aan niets, heerlijk gevulde koelkast, verse broodjes aan je deur, mooie tuin, prachtige omgeving, erg schoon. Kortom geweldige plek!"

Barbara, oktober 2018
Review afkomstig van Facebook

"Heerlijke plek voorzien van alle gemakken. De keuken was uitgebreid ingericht zodat we zelf konden koken. Sfeervol ingericht met volop ruimte en een eigen plek om buiten te zitten. Walnoten vers uit de boom!
Binnen no time zit je in nationaal park Sallandse Heuvelrug waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen. Twee nachten was te kort!"

Ivonne, september 2018
Review afkomstig van bedandbreakfast.nl

"Super schöne und liebevoll eingerichtete Wohnung. Es ist alles vorhanden von Essen bis Trinken an Grundverpflegung. Alles sauber und frisch. Die Vermieter sorgen jeden Tag für frische Brötchen und sind sehr Herzlich. Die umgebung ist sehr ruhig und schön. Super zum erholen. Wir können das nur weiterempfehlen."

Sabine, september 2018
Review afkomstig van Facebook

"Alleen de route er naartoe is al een feest van verwondering. Het landschap is er prachtig. Je komt in een compleet nieuw ingerichte woning terecht, het voorhuis van de woonboerderij. De eigenaren zijn zeer gastvrij en vriendelijk. Je komt er echt voor de rust en de natuur. Ik kom graag weer terug, maar dan wat langer. :)"

Marrigt, augustus 2018
Review afkomstig van bedandbreakfast.nl

"We werden hartelijk welkom geheten door de hele familie, Vervolgens kregen we een korte rondleiding door de prachtig ingerichte ruimtes. We hadden de beschikking over een bijna compleet huis. Een zeer stijlvolle inrichting in de kleuren zachtblauw, wit en houtkleur. Een zachtblauwe vintage koelkast was één van de prachtige blikvangers in de keuken. Aan alles was gedacht, tot in het kleinste detail. De warme broodjes werden 's ochtends aan de deur gehangen. Zelf Netflix was aanwezig! Topper!!!!!!"

Dianne, augustus 2018
Review afkomstig van bedandbreakfast.nl

"Wat een heerlijke plek om even tot rust te komen in het Sallandse land. Uitgestrekte polders, prachtige bossen en heidevelden. Er zijn zoveel wandelmogelijkheden in de omgeving dat ik moeilijk kon kiezen. 

Het appartement is stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Super fijn ook dat de spullen voor het ontbijt bij aankomst al klaarliggen, zo kun je 's ochtends lekker op je eigen tijd opstaan en ontbijten wanneer je wilt.

Het was echt genieten!"

Wanda, augustus 2018
Review afkomstig van bedandbreakfast.nl

"Een prachtige b&b heel ruim veel comfort zeer vriendelijke eigenaren 
Een goed gevulde koelkast en verder ook alles aanwezig in de keuken 
Ook een aanrader voor een wat langer verblijf"

Dini, juli 2018
Review afkomstig van Bedandbreakfast.nl

"Heerlijk weekend gehad. Mooie locatie. In de B&B was alles voorradig wat je maar nodig kunt hebben. Luxe keuken waar niets ontbrak. In de keuken alles voorradig voor heerlijk ontbijt. Heerlijke kamer waar je kunt eten, relaxen, tv kijken. Veel boeken en spellen aanwezig. Verder een heerlijk bed, aparte kleedkamer en zeer nette badkamer. Verder nog een mooie tuin met zitje. In de omgeving kun je heerlijk fietsen en wandelen. Te veel voor een overnachting. Wij komen zeker terug op deze mooie plek."


Anqelique, juni 2018
Review afkomstig van Bedandbreakfast.nl

Reviews

Gasten geven ons reviews op verschillende websites zoals Google, Facebook of Bedandbreakfast.nl. Wij verzamelen de reviews op deze pagina. Het gemiddelde cijfer zoals genoemd op de homepage is afkomstig van Bedandbreakfast.nl omdat we daar de meeste reviews ontvangen.